Ingebjørgs reiseblogg – å reise er å leve

ingebjørgs reiseblogg

Vi har en målsetning om at vi med jevne mellomrom skal presentere blogger vi synes er inspirerende og flotte å lese.

I dag er det Ingebjørgs Reiseblogg – å reise er å leve som står for tur.

De første innleggene er fra 2010, men Ingeborgs reisehistorie strekker seg helt tilbake til 1967. Og her er det mye flott å lese.

Med masse flott bildebruk, og masse små tekstsnutter er dette en meget lesevennlig blogg. Og ikke minst er bildene slik at du virkelig får lyst ti å legge turen dit  for å oppleve dette selv.

Smakebit fra blogginnlegg 22.april 2015

Sitat: Jeg dro til Cuba før Castro døde, og selv om det nå var lillebror Raul som styrte, var det likevel mye igjen av det Cuba som Fiedel skapte. For første gang savnet jeg å beherske det spanske språk, men ville jeg fått svar på alle spørsmålene jeg brant inne med. Og ville jeg i det hele tatt ha våget å stille dem. Hva er historien til professoren i matematikk og hans famile som strålte av glede over å få oss som overnattingsgjester i sin casa…..

Da ønsker vi deg en trivelig reisestund og til  Ingebjørg ønsker vi god tur videre. Det er bare å vente på at Ingebjørg deler inntrykkene fra de neste turene sine. Reiselysten er tydeligvis stadig tilstede, så det blir nok ikke lenge før det er noe nytt der.

Budapest

Akkurat nå ligger det masse flotte inntrykk fra Budapest der, en by også to gode reisevenner vet å sette pris på. Etter flere turer dit både sommer og vinter kan byen trygt anbefales.

Kanskje kan et bilde av de mange eventyrslottene som ligger på høydene langs Donau friste deg til å ta en tur også?

Eventyrslott i Budapest
Buda slott fra Donau

Leave a Reply