Aktiv ferie er tingen for mange

aktiv ferie med teaterFor mange av oss er ferie synonymt med å gjøre noe annet enn det vi gjør i det daglige. Men ferien er også tida da vi har anledning til å gjøre et dypdykk i interessene våre.

Ekstrafordelen med en aktiv ferie der interesser skal dyrkes, er at dette ofte er fine aleneferier. Det er lite som skaper bedre fellesskap enn felles interesser.

De er mange muligheter til denne type ferie. Vi kjenner vel alle til fotballturneringer, ulike sommerskoler, språkreiser med mere.

SplæshCamp

SplæshCamp er nordens største revy og teaterleir for ungdom mellom 13 og 18 år. Leieren er på Tromøya utenfor Arendal, og avholdes mellom 3.august og 8.august.

Dette året blir intet unntak og Frilynt er godt i gang med å planlegge de ulike workshopene. Det blir flere helt nye workshops dette året, i tillegg til de mest populære som er kjørt i flere år. Det blir workshop i alt fra film, musikal og revy, til standup, korsang, pyroteknikk og dubbing. I tillegg får Frilynt muligens tak i instruktører som er eksperter i spøkelseshus.

Påmeldingene har allerede startet, og på informasjonssiden skulle du kunne finne svare på det meste.

Frivillig crew trengs

Det er muligheter for de som ikke selv vil stå på scenen, eller som muligens er for gamle til å være ordinær deltaker. SplæshCamp trenger mange friviliige, og det er plenty med informasjon og mulighet til å søke på nettsiden.

Skulle en aktiv ferie på Splæsjcamp være noe for deg, er det bare å kaste seg rundt.

Leave a Reply